Abonnementen

Maak hieronder je keuze. Je wordt doorgelinkt naar zwembadscherpenzeel.opencontrolplus.com waar de verdere bestelling en betaling via de betaaldienst Mollie plaatsvindt.

LET OP, lees dit goed door:

kortingskaarten

 1. heb je nog geen abonnement gehad en kortingskaarten? Vul dan bij het aanmeldscherm 1 kortingscode in. Bij het 2e scherm kan je de nog maximaal 3 codes toevoegen tot maximaal 4 kortingscodes per abonnement. Vul deze codes één voor één in.
 2. je kan maximaal 4 kortingsbonnen insturen per abonnement (max. € 12,-)
 3. stempelkaarten kunnen bij de supermarkten t/m 14 april worden omgewisseld voor een kortingskaarten met unieke kortingscode
 4. kortingskaarten met een unieke kortingscode kunnen t/m 15 april worden verzilverd via deze website

voorverkoopkorting

 1. de voorverkoopkorting van € 5,- geldt t/m 30 april 2021

toegangspasjes

 1. per persoon heb je een toeganspasje nodig. Deze kan je tegen een borg van € 5 per pasje meebestellen
 2. de pasjes van vorig jaar kan je dit jaar ook weer gebruiken. De pasjes worden na afronding van je bestelling vanaf 1 mei op het zwembad gekoppeld aan je abonnement
 3. als je nog geen pasjes hebt, dan krijg je deze na je bestelling thuisbezorgd.
 4. als je een aantal pasjes hebt (bv 2) maar je hebt er 4 nodig. Kies dan voor een abonnement zonder pasje. De 2 extra pasjes kan je bij het zwembad afrekenen en dan worden ze ook meteen gekoppeld.

zwemlessen

 1. een zwemleskaart moet altijd gekocht worden in combinatie met een zwemabonnement. Dat kan een gezinsabonnement zijn of een zwemabonnement (t/m 17 jaar) + zwemles-ABC-kaart. In het geval van de combinatie met het gezinsabonnement moet je 2x afrekenen. 1x voor het gezinsabonnement en 1x voor de zwemles ABC. Wil je geen gezinsabonnement? Dan kan je een combi-abonnement kopen van een zwemabonnement t/m 17 jaar en een zwemles-ABC-kaart
 2. het is nog niet zeker of er ook zwemvaardigheidslessen (Zwemles-123) gehouden gaan worden. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Geef dan hier je e-mailadres door.

LEES OOK DE VEELGESTELDE VRAGEN ONDER HET BLOK MET ABONNEMENTEN.

Kies een abonnement

Na je keuze kan je kiezen voor een abonnement mét of zonder pasje. Als je nog een pasje hebt van afgelopen jaar, dan kan je deze ook dit jaar weer gebruiken.

Gezinsabonnement

LET OP 1:
vink ‘Ik wens geen apart gebruikersaccount aan te maken voor elk familielid’ tijdens het registreren.

LET OP 2:
Als je al een gebruikersaccount hebt, dan kan je eerst inloggen. Dan bestel je eerst het gezinsabonnement en reken je deze af. Na de betaling kan je in je account bij ‘mijn gegevens’ familieleden toevoegen. Dan is het ook mogelijk om extra bijkaarten of zwemles toe te voegen die je vervolgens ook weer kan afrekenen. Dan reken je dus 2x af: 1 keer voor het gezinsabonnement en 1x voor de bijkaarten of zwemles.

LET OP 4:
Als een of meerdere kinderen zwemlessen hebben, dan dien je deze zwemlessen apart te bestellen / aan je account toe te voegen en af te rekenen.

Voorwaarden

Een gezinsabonnement is geldig voor vier leden van één gezin, allen wonend op hetzelfde adres, waarvan minimaal één volwassen ouder en 2 of 3 kinderen die op 1 mei nog geen 18 jaar zijn. Voor gezinnen die bestaan uit meer dan 4 personen is er de mogelijkheid om extra bijkaarten te bestellen.

Zwemlessen

Lestijden en -dagen zijn 6 april bekend

Voorwaarden

Kinderen die op 1 mei 2021 zes jaar of ouder zijn kunnen bij ons zwemles volgen. Plaatsing is op volgorde van aanmelding.

Je wordt doorgelinkt naar zwembadscherpenzeel.opencontrolplus.com waar de verdere bestelling en betaling via de betaaldienst Mollie plaatsvindt.

Veelgestelde vragen:

  Welke Covid richtlijnen gelden er momenteel

  We volgen hierbij de richtlijnen van de rijksoverheid. Volgens de huidige geldende richtlijnen kunnen zwemlessen plaatsvinden voor kinderen t/m 12 jaar.

  Voor buitenzwembaden kan de gemeente meewerken om volledig open te gaan. Wij verwachten dat de gemeente hier (net als vorig jaar) ook dit jaar aan zullen meewerken.

  Op 13 april is een volgende persconferentie waarin wordt gezegd wat er na 20 april mogelijk is. Wij hebben in ieder geval de intentie om -als de maatregelen het toelaten- vanaf 1 mei volledig open te gaan.

  Ik kan maar 1 kortingscode invullen (nieuw account)

  Als je een nieuw account hebt aangemaakt, kan je bij het aanmeldscherm (waar je je adresgegevens ed invult) 1 kortingscode in. Bij het 2e scherm kan je nog maximaal 3 codes toevoegen tot maximaal 4 kortingscodes per abonnement. Vul deze codes één voor één in.

  Ik kan maar 1 kortingscode invullen (bestaand account)

  Er is inderdaad 1 veld te zien waar je een actiecode kan invullen. Vul deze codes één voor één in dit veld in (tot max. 4) en je ziet dat de korting verrekend wordt.

  Hoe pas ik mijn gegevens aan?

  Dat kan via: https://zwembadscherpenzeel.opencontrolplus.com/
  Linksboven kan je inloggen en bij ‘mijn gegevens’ kan je je gegevens aanpassen.

  Hoe pas ik mijn profielfoto aan?
  1. Dat kan via: https://zwembadscherpenzeel.opencontrolplus.com/
  2. log eerst in
  3. ga dan naar ‘mijn gegevens’
  4. klik dan op ‘mijn gegevens wijzigen’ (onder je profielfoto)
  5. scroll naar beneden, daar kan je bij ‘Profielafbeelding’ je foto uploaden.
  Ik zie niet de knop om in te loggen.

  Als je op een tablet werkt, draai deze dan naar de ‘liggende’ variant. Als je je tablet staand houd, zie je de knop ‘inloggen’ niet.

  Ik moet voor elk gezinslid een e-mail adres opgeven (gezinsabonnement)

  Vink dan ‘Ik wens geen apart gebruikersaccount aan te maken voor elk familielid’ tijdens het registreren

  Ik kan geen gezinsleden toevoegen (gezinsabonnement, bestaand account)

  Dat klopt, Je bestelt eerst het gezinsabonnement en deze reken je eerst af. Na de betaling kan je in je account bij ‘mijn gegevens’ familieleden toevoegen. Dan is het ook mogelijk om extra bijkaarten toe te voegen die je vervolgens ook weer kan afrekenen.

  Ik kan mijn bijkaarten niet afrekenen (bestaand account)

  Check of je via een VPN met internet verbonden bent of een privacy-extensie in je browser hebt geactiveerd. Zet deze uit. 

  Ik heb per ongeluk voor een abonnement zonder pasje gekozen

  Dat is geen probleem, vanaf 1 mei kan je dan een pasje kopen op het zwembad. Dan wordt het abonnement ook meteen gekoppeld.

  Ik zie geen € 5 voorverkoop korting terug

  Dat klopt, in de prijzen in de webshop is de voorverkoopkorting al verwerkt. De ‘normale’ prijzen kan je hier vinden. Deze tarieven zijn vanaf 1 mei 2021 van toepassing.

  Wachtwoord resetten

  Inloggen of wachtwoord resetten kan via onze besteltool.

  Je kan klikken op ‘wachtwoord vergeten’, dan krijg je een mail om je wachtwoord te resetten. Het kan zijn dat deze mail in je spam terecht komt. Check die dus eventueel.

  Vragen?
  Stuur dan een mail aan: info@zwembadscherpenzeel.nl

  Word donateur

  Wilt u ons zwembad financieel ondersteunen?
  Voor minimaal € 15,- per jaar wordt u donateur. Zo helpt u mee om ons zwembad ook in de toekomst de ‘parel’ van Scherpenzeel te laten zijn. Aanmelden kan via onze website, tijdens de voorverkoopdagen of mail naar info@zwembadscherpenzeel.nl

  Vrijwilligers gevraagd

  Ons zwembad draait grotendeels dankzij de inzet van zo’n 50 vrijwilligers. Wilt u meehelpen bij activiteiten, onderhouds-, schoonmaak- of andere werkzaamheden? Dat kan! De vrijwilligers zullen u met open armen ontvangen. Aanmelden kan via de website of bij het zwembad.