Actueel

Actueel

covid 19 richtlijnen

covid 19 richtlijnen

Vanaf maandag 13 juli is iedereen weer welkom in ons zwembad. Hiervoor dienen wel een aantal regels in acht genomen te worden, deze zijn opgenomen in het onderstaande protocol.  

Persbericht: Zwembad Scherpenzeel mag veilig open

Persbericht: Zwembad Scherpenzeel mag veilig open

In overleg met de gemeente is besloten dat het verwarmde openlucht zwembad ’t Willaer in Scherpenzeel veilig open mag. Voorlopig alleen voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar met een zwemdiploma. Alle voorbereidingen worden gestart om rond het pinksterweekend van 1...

Hieronder ziet u onze Facebook-berichten.

Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
Wow... we zijn er stil van! Gisterenavond hebben we een cheque overhandigd gekregen van @Rabobank Gelderse Vallei met een waarde van maar liefst € 3.723,95

Dank zij jullie! Jullie stemmen hebben ervoor gezorgd dat we van de ca. 200 goede doelen van Rabobank Gelderse vallei op de 2e plek zijn gekomen. Met dit fantastische bedrag als gevolg.

De cheque werd in ontvangst genomen door Elmar van Krimpen (voorzitter) en Octavia Siertsema (penningmeester) van ons zwembad.

Mogen wij jullie allemaal heel erg bedanken! Het geld gaan we gebruiken voor onze plannen om de peuterweide te gaan veranderen.
Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
L E T OP : S C H O K K E N D E B E E L D E N .

Zo zag u het zwembad nog nooit!

Zoals je weet wordt de coating van het zwembad momenteel vervangen. Een flink klus!

De zwembadcoating zorgt voor een gesloten en gladde afwerking, het voorkomt lekkages en geeft een naadloze afwerking waardoor scherpe randjes of naden worden gladgestreken.

Het vernieuwen van de coating hoeft gelukkig niet elk jaar te gebeuren, maar is wel een kostbare aangelegenheid.

Wij hebben met dit weer heimwee gekregen naar de lekkere warme zwembaddagen (en naar de frisse blauwe kleur van ons zwembad).

Jullie ook?
Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
B E S T U U R S L I D G E Z O C H T
Iemand met een creatieve geest en organisatietalent.

Taken oa: promotie en organisatie van evenementen en activiteiten. Tevens beheer van de ledenadministratie en onderdeel uitmaken van ons ambitieus bestuur.

Reactie kan via Facebook of email: info@zwembadscherpenzeel.nl

Word donateur

Wilt u ons zwembad financieel ondersteunen?
Voor minimaal € 15,- per jaar wordt u donateur. Zo helpt u mee om ons zwembad ook in de toekomst de ‘parel’ van Scherpenzeel te laten zijn. Aanmelden kan via onze website, tijdens de voorverkoopdagen of mail naar info@zwembadscherpenzeel.nl

Vrijwilligers gevraagd

Ons zwembad draait grotendeels dankzij de inzet van zo’n 50 vrijwilligers. Wilt u meehelpen bij activiteiten, onderhouds-, schoonmaak- of andere werkzaamheden? Dat kan! De vrijwilligers zullen u met open armen ontvangen. Aanmelden kan via de website of bij het zwembad.