Actueel

We zijn open, maar nog wel met de nodige maatregelen...

Het corona protocol

In nauw overleg tussen gemeente en bestuur is een corona protocol tot stand gekomen. In het kort houdt dat het volgende in:

  • Op doordeweekse dagen van 07.00 tot 10.00 uur, baantjes zwemmers.
  • Op doordeweekse dagen vanaf 13.00 uur jeugd met zwemdiploma van 8 tot 17 jaar in het recreatiebad en het halve diepe bad. De andere helft van het diepe bad kan gebruikt worden door volwassenen om baantjes te zwemmen.
  • Op zaterdagen, zon- en feestdagen zijn we open van 12.00 t/m 17.00 uur. Ook dan zwemt de jeugd met zwemdiploma van 8 tot 17 jaar in het recreatiebad en het halve diepe bad. De andere helft van het diepe bad kan gebruikt worden door volwassenen om baantjes te zwemmen.
  • Abonnementhouders worden automatisch geregistreerd. Bezoekers die een los entreekaartje kopen, dienen naam met telefoonnummer of e-mail adres in te vullen.
  • Kiosk blijft voorlopig nog gesloten.
  • Max. 560 bezoekers tegelijk binnen.
  • Wekelijks contact over aantallen en voortgang tussen veiligheidsambtenaar en bestuur.

Je bestelde abonnementen kan je bij het zwembad ophalen.

 

Actueel

Snelcursus diploma B of C

Snelcursus diploma B of C

Snelcursus diploma B of C           € 180,- Bij het snelcursus traject heeft uw kind in de zomervakantie drie uur per dag les. Voor de B- en C-cursus geldt dat de lessen gedurende een week zijn ingepland. Voorwaarden snelcursus: Minimale leeftijd: voor 1 september...

Hieronder ziet u onze Facebook-berichten.

Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
Misschien denk je er niet aan met dit regenachtige weer maar de bestelde abonnementen liggen klaar bij de kassa van het zwembad. Kom je ze ophalen, liefst deze week? www.zwembadscherpenzeel.nl
Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
De deken is weer gemaakt, het ondiepe bad is open dankzij onze top vrijwilligers Ton en Arnold. 👍👍👍
Zwembad 't Willaer
Zwembad 't Willaer
Vanwege een renovatie bij hun werkgever ASCO zijn Gertjan en Annet heel druk geweest met de verkoop van meubilair. En de opbrengst is voor zwembad 't Willaer. Wat ontzettend leuk dat wij het goede doel zijn waaraan zij dit mooie bedrag schenken. Heel erg bedankt.

Word donateur

Wilt u ons zwembad financieel ondersteunen?
Voor minimaal € 15,- per jaar wordt u donateur. Zo helpt u mee om ons zwembad ook in de toekomst de ‘parel’ van Scherpenzeel te laten zijn. Aanmelden kan via onze website, tijdens de voorverkoopdagen of mail naar info@zwembadscherpenzeel.nl

Vrijwilligers gevraagd

Ons zwembad draait grotendeels dankzij de inzet van zo’n 50 vrijwilligers. Wilt u meehelpen bij activiteiten, onderhouds-, schoonmaak- of andere werkzaamheden? Dat kan! De vrijwilligers zullen u met open armen ontvangen. Aanmelden kan via de website of bij het zwembad.