Openluchtzwembad ’t Willaer te Scherpenzeel kenmerkt zich als een familie bad met een bijzonder mooie ligging en een grote betrokken groep van vrijwilligers. De kiosk is in eigen beheer en zwemonderwijs vormt een belangrijk onderdeel van onze stichting. 

Het stichtingsbestuur is op zoek naar een bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor het dagelijkse reilen en zeilen van het zwembad gedurende het seizoen. Ons seizoen begint eind april en loopt tot en met begin september.

GEZOCHT: Bedrijfsleider m/v

Als leidinggevende ben je werkzaam in een vriendelijk en overzichtelijk zwembad, met vooral veel jonge gezinnen als bezoekers. Je draagt de verantwoordelijkheid voor alle operationele zaken die direct of indirect te maken hebben met toezicht, zwemonderwijs en de kiosk. Waarbij je met name oog hebt voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en tegelijk gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Met een coachende stijl van leidinggeven weet je een team van ongeveer 25 medewerkers blijvend te motiveren. Je zorgt voor een efficiënte planning, verdeling en voortgang van de werkzaamheden, alsmede voor een optimale personele bezetting bij de zwemlessen, het toezicht en de kiosk.

Als drijvende kracht organiseer je evenementen (zwemvierdaagse, zomer activiteiten, etc.), Je doet voorstellen tot verbetering en aanpassing van het beleid, zodat ook in de toekomst de kwaliteit, veiligheid en goede sfeer in ons zwembad gewaarborgd blijven.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan het bestuur van de Stichting.

Wij zoeken:
Een enthousiaste, inspirerende collega met een HBO- werk- denkniveau, bij voorkeur branchegericht. Met aantoonbare leidinggevende capaciteiten in een soortgelijke omgeving. Hij of zij beschikt over goede contactuele en organisatorische eigenschappen, is bereid om in wisselende diensten te werken en ziet het nut en de noodzaak om mee te werken op de werkvloer. Hij of zij heeft tenminste het diploma allround zwembadmedewerker, alsmede een EHBO-diploma. Wanneer diegene ook inzicht, kennis en vaardigheid heeft in de zwembadtechniek is dat een pré. Hij of zij is klant- en servicegericht met goede communicatieve vaardigheden en kan over een geldige VOG-verklaring beschikken.

Wij bieden jou:
Naast een leuke en gemoedelijk werkomgeving bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de Cao Zwembaden. Conform deze cao wordt deze functie ingeschaald in loonschaal 8. De exacte hoogte van het salaris is afhankelijk van je ervaring. De duur van het contract loopt van 1 april tot en met eind september van elk jaar. 

Indien je interesse hebt vragen we je om je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 31 januari 2021 te mailen naar: voorzitter@zwembadscherpenzeel.nl