Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL – Op woensdag 13 december hebben Martin Bödicker en Johan Tiesscheffer van Lions Club Scherpenzeel Woudenberg een opmerkelijke aanpassing aangebracht aan de cheque die eerder aan zwembad ‘t Willaer werd overhandigd. Oorspronkelijk was de cheque na de haringparty op 22 juni al ontvangen, maar tot grote vreugde bleek het bedrag nu aanzienlijk hoger te zijn!

Fantastische opbrengst
Jaarlijks organiseert Lions Club Scherpenzeel Woudenberg de haringparty, waarbij een ervaren veilingmeester verschillende items en diensten veilt, met als hoogtepunt een vaatje nieuwe haring. De opbrengst van deze veiling gaat traditiegetrouw naar een goed doel. Dit jaar was dat zwembad ‘t Willaer. Na de haringparty op 22 juni ontving Octavia Siertsema van het zwembad een cheque ter waarde van € 3.900, wat al een fantastisch bedrag was.

Verrassend bericht
Op donderdag 30 november ontving het zwembadbestuur een verrassend bericht van Lions Club Scherpenzeel Woudenberg. Na afloop van de haringparty bleken er extra inkomsten te zijn en was de opbrengst van de consumpties hoger dan verwacht. De Lions Club vroeg of het zwembad hier interesse in had en de reactie was natuurlijk positief. Groot was de verrassing toen bleek dat de opbrengst maar liefst € 1.100 hoger was! Dit extra bedrag zal worden gebruikt voor de financiering van zonnecollectoren voor het zwembad. De Lions Club Scherpenzeel Woudenberg blijft een waardevolle partner voor zwembad ’t Willaer.