Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

Vanaf 28 februari kunnen klanten van Jumbo in Scherpenzeel en COOP in Renswoude weer sparen voor korting op een zwembad abonnement. Zwembad ’t Willaer in Scherpenzeel hoopt dit jaar op 30 april weer een ‘normaal’ zwemseizoen te kunnen starten met veel activiteiten.

Spaaractie
Vooruitlopend op de opening van het zwembad is de jaarlijkse spaaractie gestart. In samenwerking met Jumbo in Scherpenzeel en COOP in Renswoude, kunnen bezoekers sparen voor korting op een zwembad abonnement. De korting kan oplopen tot € 12 op een abonnement. De spaaractie loopt tot en met zaterdag 16 april 2021.

Voorkoop abonnementen en start van een nieuw seizoen
Vanaf 4 april tot en met 16 april is het mogelijk om via de website van het zwembad (www.zwembadscherpenzeel.nl) een abonnement aan te schaffen in de voorverkoop. Er zijn diverse abonnementen beschikbaar : gezinsabonnementen met zo mogelijk bijkaarten, individuele abonnementen voor 18+ en jeugd. Online is het ook mogelijk de gespaarde korting te verzilveren. Bovendien zijn alle abonnementen in de voorverkoop goedkoper dan bij aankoop tijdens het zwemseizoen.

Het bestuur, personeel en vrijwilligers doen hun uiterste best om, na twee seizoenen met beperkingen, vanaf 30 april de bezoekers weer alle mogelijkheden te kunnen bieden die het zwembad heeft.  Bijvoorbeeld het terras dat al twee jaar geleden is gerealiseerd, kan eindelijk voor bezoekers in gebruik worden genomen. Dit jaar wordt ook de groenvoorziening verder verfraaid.

Activiteiten
Het plan is om in zwemseizoen 2022 de bezoekers weer alle activiteiten aan te bieden, zoals het douwzwemmen, hondenzwemmen en natuurlijk de zwemvierdaagse. De organisatoren van de zwemvierdaagse zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen. De planning is dat de zwemvierdaagse start op dinsdag 21 juni 2022.