Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL – Van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni is de jaarlijkse Zwem4daagse van Scherpenzeel. Het is de 52e keer dat de Zwem4daagse wordt georganiseerd. Jong en oud hebben de mogelijkheid om vier avonden te zwemmen. De online inschrijving is geopend en ook dit jaar zijn er elke avond weer extra activiteiten.

Online inschrijving geopend
Via de website van het zwembad kunnen deelnemers eenvoudig online inschrijven. Deelnemers betalen bij online voorinschrijving € 8 per persoon. Hiervoor krijgt de deelnemer toegang tot het zwembad, elke avond een lekkere verassing en na afloop een medaille. Maken de deelnemers gebruik van de online voorinschrijving dan hebben zij € 2 korting.

Veel activiteiten
Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de bezoekers ook iedere avond deelnemen aan leuke activiteiten zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen zwemmen en een luchtbedden race. Ook is de eerste avond een dweilorkest aanwezig en wordt onder de  deelnemers iedere avond een taart verloot. Op de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het traditionele stuivertje duiken. En natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen.

Meer informatie
Op de website van het zwembad is een speciale pagina www.zwembadscherpenzeel.nl/zwem4daagse beschikbaar met alle informatie en toegang tot het online inschrijfformulier. Ouders mogen alleen meezwemmen als zij zich ook hebben ingeschreven. Elke avond zijn er extra toezichthouders aanwezig en vrijwilligers die een extra oogje in het zeil houden. Eventueel is het ook mogelijk om gebruik te maken van een last minute inschrijving op de eerste avond in het zwembad aan de kassa. Dan zijn de kosten voor deelname € 10,00.