Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

Zwem4daagse Scherpenzeel gaat online.

SCHERPENZEEL – Van dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni is de jaarlijkse Zwem4daagse van Scherpenzeel. Dit jaar is de inschrijving volledig online. Jong en oud hebben de mogelijkheid om vier avonden te zwemmen. Ook dit jaar zijn er elke avond weer extra activiteiten.

Online inschrijving via de website of QR code
Via de website van het zwembad kunnen deelnemers vooraf eenvoudig online inschrijven. Deelnemers ontvangen bij voorinschrijving € 2,50 korting per persoon.

Bij inschrijving op 18 juni kost deelname € 11. Hiervoor krijgt de deelnemer toegang tot het zwembad, elke avond een lekkere verassing en na afloop een medaille. Ook bij inschrijving op de startavond is de inschrijving online door middel van het scannen van een QR code via de mobiele telefoon. Betaling is uitsluitend mogelijk via iDeal.

Veel activiteiten
Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de bezoekers ook iedere avond deelnemen aan leuke activiteiten zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen zwemmen en een luchtbedden race. Ook een dweilorkest wordt verwacht en wordt onder de  deelnemers iedere avond een taart verloot. Op de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het traditionele stuivertje duiken. En natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen.

Meer informatie
Op de website van het zwembad is een speciale pagina www.zwembadscherpenzeel.nl/zwem4daagse beschikbaar met alle informatie over én toegang tot de online inschrijving. Ouders mogen alleen meezwemmen als zij zich ook hebben ingeschreven. Elke avond zijn er extra toezichthouders aanwezig en vrijwilligers die een extra oogje in het zeil houden.