29 april 2023
gaan we weer open.
Graag tot dan!

Laatste nieuws

De nieuwe voorzitter en bedrijfsleider

‘We kijken uit naar het nieuwe seizoen’

Nu de dagen wat langer worden, gaat ook het bestuur van zwembad ’t Willaer er extra hard tegenaan. Het bestuur heeft gekozen voor een andere aanpak wat bedrijfsleiding betreft. Voormalig bestuursvoorzitter Elmar van Krimpen is vanaf nu bedrijfsleider van het zwembad...
#vacature #zwembad

Wil jij werken in je korte broek?

Wil jij werken in je korte broek? Onze gasten roetsjen van de glijbaan, relaxen op de zonneweide of genieten van een drankje, terwijl jij zorgt voor de veiligheid en gastvrijheid. Lijkt dit je wat? Voor seizoen 2023 zoekt Openluchtzwembad ’t Willaer in Scherpenzeel...
Arnold van Beek van COOP Renswoude verleent weer medewerking aan de spaaractie. (Mark Mudde was verhinderd voor de foto)

Sparen voor korting op zwemabonnementen 2023

Op 29 april 2023 start in zwembad ’t Willaer in Scherpenzeel het zwemseizoen. Vooruitlopend hierop start op 27 februari de actie om te sparen voor korting op zwemabonnementen, in samenwerking met Jumbo Scherpenzeel en COOP Renswoude. Ondanks de stijgende kosten voor...

Activiteiten

Elk jaar organiseren we activiteiten zoals dauwzwemmen, de zwemvierdaagse en de zwemloop. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Spetterpret voor jong en oud

Zwembad ‘t Willaer er voor jong en oud. Voor de jongsten is er een peuterbad met diverse attracties en een kinderspeeltuin. Daarbij wordt het water gefilterd én verwarmd tot minimaal 21°C

Glijbaanpret

Met een 42-meter lange glijbaan en een 2-tal duikplanken (van 1 en 3 meter hoog) is er ook voor de oudere en de stoere jongeren veel te beleven.

Zwem-ABC

Kinderen die op 1 mei 5 jaar of ouder zijn kunnen zwem-ABC lessen volgen in ons zwembad. Onze zweminstructeurs zijn gecertificeerd en het zwembad is licentiehouder van de Nationale Zwemdiploma’s, deze worden uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Ons zwembad

Bestaat uit een zwembad van 21 x 50 meter met een 2-tal duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Een ondiep bassin van 20 x 45 meter en een 42 meter lange glijbaan. Een peuterbad, voorzien van diverse attracties en kinderspeeltuin.

Verder zijn er diverse zonneweiden, velden voor volleybal en basketbal. Ook kan er tafeltennis worden gespeeld en is er een veldje voor diverse balspelen.

In de kiosk kunt u terecht kunt voor een koude of warme versnapering. Kies een plekje lekker in de zon of in de schaduw onder de bomen: ons zwembad is er voor iedereen.

Over ons verwarmd openlucht zwembad

Gratis parkeren

Direct naast het zwembad kan je zowel je auto als je fiets GRATIS parkeren.

Verwarmd

Het water van het zwembad wordt gefilterd én verwarmd tot minimaal 21°C.

Voor jong en oud

Ligweiden, kinderbad, duikplanken, kiosk, glijbaan, sportvelden: voor ieder wat wils.

Toezicht

Er is toezicht op veiligheid en handhaving van onze huisregels.

Plezier

Voor een dagje plezier kan je goed terecht bij ons zwembad.
Tot snel! 

Tarieven 2023

Entree

€ 6      per persoon
€ 54   10-badenkaart
(kinderen tot 2 jaar gratis)
 

Abonnees

€ 200  gezinsabonnement (4p)
€   50  bijkaart abonnement (1p)
€   85  abonnement 18+ (1p)
€   70  jeugdabonnement (1p)
Excl. € 5 borg per toegangspasje

Zwemles

€ 550  Zwemkaart A
€ 180  Zwemkaart B of C
Zwemlessen worden alleen uitgegeven in combinatie met een abonnement