Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

Sponsor: ik laat graag zien dat ik het zwembad steun!

U bent ondernemer in Scherpenzeel of Renswoude. Of één van de andere gemeentes in de buurt. Ondernemers zijn de smeerolie in een gemeente. Zeker in de kleinere gemeentes is hun hulp en steun om zaken mogelijk te maken onmisbaar. Wanneer u als ondernemer sponsort in ruil voor publiciteit, dan zijn de sponsorkosten 100% aftrekbaar.

Redenen om te sponsoren

U kunt sponsoren uit betrokkenheid. Bijvoorbeeld omdat u, uw gezinsleden of uw werknemers trouwe bezoekers zijn van het zwembad. Ook kunt u sponsoren voor regionale naamsbekendheid. Of u vind het belangrijk om te laten zien dat uw bedrijf maatschappelijk betrokken is? En verkoopt u zwemkleding. Tja dan zit u bovenop uw doelgroep!.

Drie ideeën voor sponsors

  1. Vaste sponsors
    Het zwembad heeft veel vaste sponsoren. Deze bedrijven betalen jaarlijks een vast bedrag. Het zwembad levert een tegenprestatie met vermelding in het zwembad. Op de jaarlijkse folder en op deze website.
  1. Sponsor van evenementen
    U kunt uw naam ook verbinden aan een evenement. Bijvoorbeeld de Zwem4daagse of het hondenzwemmen. Uw naam wordt vermeld in de naam van het evenement en uiteraard in de communicatie zoals persberichten, de social media en posters.
  1. Sponsor van een investering
    Bij grote investeringen vraagt het zwembad of krijgt het zwembad spontaan steun van de bedrijven.

Meer informatie?

Overweegt u om sponsor te worden van Zwembad ’t Willaer. Neemt u dan gerust contact op met Maarten Visser via projecten@zwembadscherpenzeel.nl of telefoon 06 42307842