Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

Vrijwilliger, dat is iets voor mij

Het zwembad heeft een groep van ongeveer 25 vrijwilligers die regelmatig aan de slag gaat in het zwembad. Grasmaaien, onderhoud aan het groen en natuurlijk onderhoud aan de installatie en het bad. Voordat het seizoen start maken de vrijwilligers het zwembad klaar voor het nieuwe seizoen. Materialen repareren, renoveren. Maar bijvoorbeeld ook de ramen zemen van de ontvangstruimte…..

Ook bij grotere klussen leveren vrijwilligers een bijdrage. De plaatsing en installatie van de zonnecollectoren is voor een belangrijk deel gedaan door vrijwilligers.

Jong en oud is hierbij welkom. Het is vrijwillig, dus geef gerust aan waarmee u denkt het zwembad te kunnen helpen. Bent u minder handig? Ook dan kunt u uw bijdrage leveren. Bijvoorbeeld bij het onderhouden van deze website! Of ondersteuning van het bestuur.

Aanmelden of meer informatie?

U meldt zich eenvoudig aan via het contactformulier. Maar ook als u nog twijfelt, laat het ons weten. Na uw bericht neemt een vrijwilliger telefonisch contact met u op. U kunt natuurlijk ook donateur worden.