Zwem4daagse

Al meer dan 50 jaar organiseert Zwembad ’t Willaer de Zwem4daagse. Jong en oud hebben de mogelijkheid om vier avonden te zwemmen. Dit jaar staat de Zwem4daagse gepland in de week van 20 t/m 23 juni 2023.

Veel activiteiten
Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de zwemmers ook iedere avond deelnemen aan leuke activiteiten voor, tijdens en na het zwemmen. Zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen race en luchtbedden race. Ook is er enkele avonden een dweilorkest aanwezig, een ballonnenclown  en wordt onder de  deelnemers een taart verloot. Op de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het stuivertje duiken. En natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen.

Online inschrijving
Inschrijven gaat eenvoudig online via de website van het zwembad. Het is ook mogelijk om op de eerste avond nog in te schrijven. Vooraf inschrijven is goedkoper. In 2023 kost deelname aan de zwem4daagse € 8 bij voor inschrijving. Op de eerste avond bedragen de kosten voor deelname €10.

Hiervoor krijgt de deelnemer toegang tot het zwembad, elke avond na afloop een lekkere verassing en een medaille. Eventuele opbrengsten komen ten goede aan het zwembad.

Meer informatie volgt
Zodra er meer informatie bekend is en de online inschrijving wordt geopend, leest u het op Facebook, Instagram en op deze website. Wilt u een herinneringsmail ontvangen om u op tijd in te schrijven? Ga dan naar de website van de Zwem4daagse.