Verwarmd openluchtzwembad in Scherpenzeel

Zwem4daagse

Al meer dan 50 jaar organiseert Zwembad ’t Willaer de Zwem4daagse. Jong en oud hebben de mogelijkheid om vier avonden te zwemmen. De Zwem4daagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2024. De zwem4daagse is van 18:00 tot 20:00 uur. U kunt starten tot 19:15 uur.

Veel activiteiten
Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de zwemmers ook iedere avond deelnemen aan leuke activiteiten voor, tijdens en na het zwemmen. Zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen race en luchtbedden race. Ook is er enkele avonden een dweilorkest aanwezig, een ballonnenclown  en wordt onder de deelnemers een taart verloot. Op de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het stuivertje duiken. En natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen.

Online inschrijving
Inschrijven gaat eenvoudig online via de website van het zwembad. De kosten voor deelname aan de zwem4daagse van 2024 zijn € 8,50 bij voor inschrijving (plus transactiekosten per inschrijving). De eerste avond kunt u ook nog inschrijven dan bedragen de kosten € 11,00.

Hiervoor krijgt de deelnemer toegang tot het zwembad, elke avond na afloop een lekkere verassing en een medaille. Eventuele opbrengsten komen ten goede aan het zwembad.

Meer informatie

Zodra er meer informatie bekend is, leest u het op Facebook, Instagram en op deze website.

Wij bedanken onze sponsors