Zwemvierdaagse

Wanneer, hoe laat, kosten

Wanneer?
dinsdag 25-6-2019 t/m vrijdag 28-6-2019

Starten:
tussen 18.00 en 19.15 uur.
Het zwembad is tot 20.00 uur open.

Kosten:
€ 5,50 bij online- en voorinschrijving bij de kassa.
€ 7,50 op de eerste avond bij de kassa

Let op: meedoen kan als je minimaal zwemdiploma A hebt.

Er zijn twee afstanden:
– 250 meter (t/m 8 jaar)
– 500 meter (vanaf 9 jaar)
Er wordt gezwommen in het 50 meter bad

De zwemvierdaagse

De Zwem4daagse is al sinds 1970 een uniek sportief evenement en is nog steeds het grootste landelijke zwemevenement wat in Nederland plaatsvindt! De Zwem4daagse is een 4 dagen lang feest in het zwembad met de hele familie!

​Tijdens de Zwem4daagse zwem je 4 dagen achter elkaar baantjes. Naast het zwemmen worden vaak activiteiten georganiseerd om de Zwem4daagse een waar feest te maken, denk hierbij aan paraplu hangen, clinics, stuivertje duiken, etc.

Nadat 4 maal (in 4 dagen) de afstand is gezwommen krijg je de officiële Zwem4daagse medaille uitgereikt. Kortom een evenement wat jij niet wilt missen!

Dus kom en doe gezellig mee! 

Schrijf je hier online in:

Word donateur

Wilt u ons zwembad financieel ondersteunen?
Voor minimaal € 15,- per jaar wordt u donateur. Zo helpt u mee om ons zwembad ook in de toekomst de ‘parel’ van Scherpenzeel te laten zijn. Aanmelden kan via onze website, tijdens de voorverkoopdagen of mail naar info@zwembadscherpenzeel.nl

Vrijwilligers gevraagd

Ons zwembad draait grotendeels dankzij de inzet van zo’n 50 vrijwilligers. Wilt u meehelpen bij activiteiten, onderhouds-, schoonmaak- of andere werkzaamheden? Dat kan! De vrijwilligers zullen u met open armen ontvangen. Aanmelden kan via de website of bij het zwembad.